FlyforYou

Άφησε τις αντιστάσεις για το γυμναστήριο!

Home »  αυτοβελτίωση »  Άφησε τις αντιστάσεις για το γυμναστήριο!

Άφησε τις αντιστάσεις για το γυμναστήριο!

Τα «μηνύματα» από το σύμπαν έχουν έναν ξεχωριστό τρόπο να εμφανίζονται. Συνήθως μας καλούν να εμπιστευτούμε περισσότερο το ένστικτο μας και να αποκτήσουμε πρόσβαση σε ανώτερα επίπεδα της συνείδησης μας.

Η ζωή σου θα μπορούσε να είναι καλύτερη αν έκανες μόνο μία αλλαγή!

Αν δεν της αντιστεκόσουν!

Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν μάθει να λειτουργούν με άμυνες. Έχουν εξασκηθεί κυρίως να αντιστέκονται στα γεγονότα της ζωής τους, ακόμα και στην ίδια τους την καθημερινότητα που καταλήγει να είναι επαναλαμβανόμενη και ανιαρή, ενώ θα μπορούσε να είναι ένα σχέδιο δράσης προς εξέλιξη! Εναντιώνονται σε οτιδήποτε δεν δικαιολογεί τις επιλογές τους ενώ σπαταλούν πολύτιμη ενέργεια στην προσπάθεια να αποφύγουν ένα συγκεκριμένο γεγονός από το να μάθουν μέσα από αυτό και τελικά αποδυναμώνονται. Λειτουργώντας με τον αυτόματο πιλότο, παραδινόμαστε στον λήθαργο της άρνησης και μεταθέτουμε την βαθύτερη μας ικανοποίηση για αργότερα μέσω της αναβλητικότητας!

Έχουμε την ελεύθερη επιλογή να ερμηνεύουμε κάθε περιστατικό που μας συμβαίνει, να αφομοιώνουμε το βαθύτερο νόημα του και να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες του μέσω της αφύπνισης! Κάθε ερέθισμα που δεχόμαστε είναι μία ευκαιρία να δούμε μία νέα οπτική άρα μία διαφορετική προοπτική.

               Εμείς θα επιλέξουμε αν θα αναβαθμιστούμε ή θα υποβιβαστούμε.

Αντι- στέκομαι σημαίνει πως στέκομαι αντίθετα σε αυτό που μου συμβαίνει, άρα παρέα με τις αμφιβολίες μου που μου περιορίζουν την ζωή .

Με αυτόν τον τρόπο υπονομεύω την πίστη, την ελπίδα, την εμπιστοσύνη, που είναι η δύναμη μου. Βρίσκομαι σε εμπόλεμη κατάσταση με τον εαυτό μου, αντί να τον περιβάλλω με αγάπη.

Αφήστε τις αντιστάσεις για το γυμναστήριο γιατί μόνο στην σωματική άσκηση ωφελούν.

Στη ζωή χρειάζεται να είμαστε ευθυγραμμισμένοι με τις βαθύτερες ανάγκες και επιθυμίες μας και για να μπορέσουμε να τις αντιληφθούμε χρειάζεται να μην γυρνάμε την πλάτη στα εξωτερικά ερεθίσματα.

Όσο λιγότερο αντιδρούμε, τόσο περισσότερο βλέπουμε, άρα δρούμε.

‘Όταν εμπιστευόμαστε τα γεγονότα της ζωής χαλαρώνουμε και ζούμε με ψυχική ηρεμία, ενώ όταν νιώθουμε φοβισμένοι δεν μπορούμε να κατανοήσουμε την πραγματική υπόσταση των πραγμάτων και του εαυτού μας.

Η λύση εμφανίζεται μπροστά μας με πολλούς τρόπους καθώς και η απάντηση που γυρεύουμε ,αρκεί να «καθαρίσουμε» την ματιά μας από περιττές πεποιθήσεις και απαρχαιωμένες αντιλήψεις για να την δούμε !

Ας επιτρέψουμε στον εαυτό μας να απολαύσει την ομορφιά και την τάξη των πραγμάτων στην ζωή μας!

Όλα είναι έτσι όπως πρέπει να είναι !

*Για περισσότερη έμπνευση ,διάβασε την στήλη Fly Tips http://flyforyou.gr/fly-tips-2/

Σε ευχαριστώ που ήσουν εδώ. 

Σταυρούλα Χριστοπούλου

Personal Life-Coach / Συμβουλευτική κατεύθυνση και επίτευξη στόχων.

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *